Tandlakarvillan

Hemma hos

Godmorgon mina vänner,

Jag pausar er, mitt i detta magiska hem för att berätta lite kort vem som bor här.

Malin Glemme – som driver Layered (Ni har väl hört talas om det galet snygga mattorna vid det här laget? Har ju bloggat om mattan Shaggy tidigare. Den randiga mattan under matsalsbordet är signerad Layered, och är den inte galet snygg så säg!) Sånna här hem gör mig så lycklig, för dem ser inte ut som något annat, det är stylish, mysigt, trendigt och tidlöst på samma gång. Och så älskar jag att det tillkommer mer och mer färg i inredningen överlag, och det ser man här, även om det inte är en färgbomb så är det ändå färg, toner i blått, grönt och grått, det gillar jag. Det gifter sig så fint med lite mörkare väggar till stuckatur och högt i tak, just gamla hus tycker jag är fint med färg på väggarna – nybyggda moderna hus kan jag tycka gör sig fint i vitt.

Den här hyllan framför en spegelvägg är bara FÖR COOL. För den som har möjlighet, gör en copy-paste på denna, jag gissar att det är en gammal dörröppning man stängt igen för att kanske göra ett sovrum eller liknande, grym lösning och inramning.

Den här svart/vita fotokonsten är jag så löjligt förtjust i – skulle mer än gärna ha dessa hemma på väggen, kombinationen med mässing – WIN. Undrar verkligen vad det är för väggfärg!! Vansinnigt snygg och lyxig.

HÄR kan ni se alla bilder och läsa mer om Malin Glimme, inne hos The way we play, för övrigt en galet grymt och inspirerande sida.

Vad tycker ni om hennes hem? Jag har
egentligen bara en fråga till henne.. När kan jag flytta in? 😉

Kika in lite senare så får ni ett klänningstips!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.