Tandlakarvillan

Fredagsfix och dagens outfit

Bonjour mina sötnosar,

Veckans bästa, härligaste dag – välkommen. För visst känns det lite som maj varje fredag, man har allting framför sig. Idag har jag, som jag nämnde igår, fixat fransar, mellan planeringsjobb inför möten jag har nästa vecka. Jag är en do:er ut i fingerspetsarna, så att verkligen ta mig tid att gå igenom saker och planera är ett utmaning för mig, som jag jobbar på, och det har verkligen gett resultat. Jag vill hellre vara i hetluften mest hela tiden, men det funkar tydligen inte, nej lite struktur och balans för att komma framåt det behövs också.

Och här kommer en fredagsoutfit, klänningen är lite kortare än vad jag skulle bära till vardags men på fredagar kan vi tänja lite på det, en fredag kan ju ganska enkelt sluta med en AW också 😉

Klänningen är från GANNI, ett av mina absoluta favoritmärken just nu, så coola och lite roligare plagg som piffar upp vilken vardag som helst, skinnjackan hittar ni här.

Ha en lovely fredag hörrni,

Kram /M

#nouwoutfit #dagensoutfit #ganni 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.