Tandlakarvillan

Ett år med en Ludvig

Godkväll vänner,

Ikväll blir ett mer personligt inlägg mellan materiella härligheter som kan florera härinne. För exakt ett år sen, satt jag på den där stolen vid hissarna utanför BB, med ett knyte som var några timmar gammalt och med tårar som rann längs kinderna. Jag hade precis lämnat en styling vid Gryta när mobilen ringde och jag fick klartecken att komma till BB, jag grät hela vägen till sjukhuset.

Till prinsens födelse hade jag beställt de allra ljuvligaste, första plaggen och bomullsfilt från Livly, det absolut finaste jag kunde tänka mig. (Okej, vi skippar inte helt det materiella, ni känner ju mig vid det här laget.. men den allra mjukaste, pimabomull är precis vad jag vill ska smeka en söt liten babyrumpa!)

När jag kom upp fick jag en flashback från två år tidigare, då jag satt på samma plats, med samma mascarasträngar längs mina kinder men med en Liam i famnen, det är något speciellt, det där med att bli faster. En speciell kärlek, kärlek på ett helt nytt sätt, och jag känner mig otroligt tacksam att jag får uppleva det i fler dimensioner. Jag är mamma, bonusmamma, och faster, det är så jävla fint så det blir för mycket ibland, och det är då jag gråter, för jag är så innihelvete blödig, speciellt när det kommer till barnen, som när Liam säger saker som ”Fatter, kom hä, sitt mä mig, älska dig”, då kapitulerar tårkanalerna.

Så, fattar vi att han blir 1 idag? En pinfärsk bild på världens finaste unge, den snällaste, goaste, gladaste ungen jag träffat. Han har min farfars snälla ögon, älskar bilar och man får alltid, alltid kramas. När han ser en på håll så lyser han upp som en sol, åh..

Han växte i svägerskans mage under en kaotisk tid i mitt liv, när han föddes kände jag en sån tacksamhet att någonting bra kommit ur 2016, att det vände när han föddes, the shit fick plötsligt en mening, och ångest byttes mot bebismys och kärlek, en solbränd liten Ludvig fyllde tomrummet i mig, så evigt tacksam för det.

Och här är dem, my fantastic four. Ludvig, Melvin, Smilla och Liam. Bonus, brorsbarn och barn.

(Hemma hos min mormor i matchande outfit / Och en unge som älskar snapchat)

Grattis min älskade lilla unge på din dag, Faster älskar dig till månen och tillbaka lilla bus.

På lördag ska vi fira honom med pompa och ståt, då får ni se vad vi köpt till den här lilla 1-åringen.

Här kan ni se mer från babyshowern , och här hur det såg ut för1 år sen.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.