Tandlakarvillan

På trendspaning med mig

Hej vänner,

För några veckor sen fick ni en liten preview av fotograferingen för foldern ”Välkommen in” som även skyltningen heter på Erikslund Shopping Center som jag har gjort och som står i centret nu. För er som inte har läst, eller för er som inte får VLT (där foldern låg i) kommer här hela texten med bilder.

Mimmie Lidmår är homestylisten och dekoratören som driver det populära instagramkontot @tandlakarvillan, och bloggar under samma namn. Hon har fått i uppdrag att, med sitt stylingföretag Lidmårhome, fylla Erikslund Shopping Center, med en trendig och inspirerande höstskyltning. Vi följde med henne på trendspaning i butikerna, och här bjuder hon på några av sina absoluta favoriter för hösten 2017.

”Rött är höstens mesta trendfärg, både tomterött och vinrött. Dagmar har prickat in fler trender i ett plagg, en voluminös silhuett, två trendfärger, och stickat – det kan inte bli mer höst än så” Finns att köpa på Nancy & Samuelsson.


”Under höst – och vinterhalvåret satsar vi på hemmet, inte minst köket. Senaste åren har underläggen gjort sig ett uppsving, och vi piffar gärna till vardagsdukningen med ett mönstrat underlägg i dova toner. Dessa i blått, med inslag av orange känns lagom höstigt, sofistikerat och snyggt.” Finns på Indiska.


”I år tar det ljuva 70-talet över, både i hemmet och hur vi klär oss. Djup mörkgrön och rostfärgat är två stora trendfärger i år, bär det tillsammans eller var för sig.” Från VOLT.


”Träningskläder är inte längre bara träningskläder, utan vi mixar klassiska märken som Adidas och Nike med tighta jeans och klackar, eller med slacks och sneakers för en mer casual vardagslook. Gillar den lite mer trendiga tröjan från Nike där dem valt att göra en kortare, och vidare modell, kul att matcha sin mini med liknande tröjor också.” På Stadium finns dessa favoriter.


”Aldrig mer har barnrum varit mer aktuella, även här ser vi tydliga trendfärger, rosa och plommon – gärna i kombination. Små boxar, och förvaringslådor kan våra små aldrig få för många av, en liten söt hylla vid sängen att lägga det som behövs till natten är perfekt!” Finns på Holly.

Vill ni ha mer tips om kläder, mode och stil? Tryck på HJÄRTAT! Lämna även gärna kommentarer om det är något speciellt som ni vill läsa om, jag tänkte t ex klä dig för kroppstyp, vad tror ni?

Jag blir SÅ glad om du gillar min FB sida HÄR . Tack! <3

Bilder @myfoto

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria at Inredningsvis

    Vad SJUKT snyggt hår du har bruden rena Barbie ju haha ? fin blogg ocksåIdag är det inredningsbutiker tips på bloggen:)

    Ha en toppendag!

    LOVE Maria

  2. Maria at Inredningsvis

    Vad SJUKT snyggt hår du har bruden rena Barbie ju haha ? fin blogg ocksåIdag är det inredningsbutiker tips på bloggen:)

    Ha en toppendag!

    LOVE Maria