I min trädgård växer – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

I min trädgård växer

Godmorgon fina,

Idag är det lillördag, hur härligt? För oss betyder det lite extra mys efter jobbet med barnen, kanske popcorn och spela spel, eller kolla en film tillsammans, men just ikväll ska jag faktiskt iväg på Yoga med tjejkompisarna ett stenkast från där vi bor, så mitt sedvanliga onsdagsvin stryks idag!

På mitt bord står just nu stooooora, fluffiga, rosa bollar med hortensia, plockade utanför vår dörr. Vi hade en ledsen liten buske när vi flyttade in som jag bytte plats på, och under sommaren har den verkligen tagit sig och blommorna har växt till dubbel storlek från det första året, jag ska bestämt plantera en till, för det finns det plats för. (Älskar just hortensia, men som inneblomma är den ju fullkomligen hopplös!)


Ha nu en fin dag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.