Uppdatera höstgarderoben, och lite matchningstips – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Uppdatera höstgarderoben, och lite matchningstips

Från (lindex) Holly & Whytes nya kollektion. Ni hittar den här.

Heej,

Sitter och försöker få igång min dator, morrrr. Har tuggat fram o tillbaka i en halvtimme nu, jag behöver rensa den, jag veeet men när orkar man fixa sånt? På mobilen köper jag bara mer minne hela tiden, ha ha!

Hursomhelst, i helgen var den stora “garderob-rensar-dagen”, som behövs i barnens garderober nu inför skolstarten.
Mina barn har växt ur alla deras kläder under sommaren, Smilla är precis mellan 104 och 110. För några dagar sen la jag in en stor beställning med lite nytt från Lindex, bland annat. Tycker H&W har lite bättre kvalité, så trött på kläder som “tvättas sönder” efter några tvättar, eller tappar färg!

Sen har vi det här eviga problemet med att matcha plagg (ha ha) eller rättare sagt, en pappa som har lite problem med det. Men i ärlighetens namn så finns det väldigt mycket olika färger, modeller och plagg till tjejer, och det kan vara svårt att matcha när hälften ligger i tvätten (åtgången på dagiskläder.. Smilla har iallafall aldrig samma plagg två dagar i rad, rent av omöjligt) Man är ju alltid väldigt sugen på att shoppa hej vilt bland stilar speciellt till tjejer, men det är väldigt smart att bygga upp en basgarderob för en säsong, och utgå från det. Här har jag satt ihop lite plagg för att visa hur jag menar, dem här kan du mixa hursom med allt på bilden, – vi har basplagg, färg (rosa, rött och marint) och lagom med mönster, men ingenting som tar över för mycket, och en stil som håller i längden, och som man kan både köra på dagis och “ledig tid”.

Så idag blir det till att prova outfits, är lite rädd att allting är superstort på henne (beställde 110/116) Har ni några smarta tips för hur ni planerar barnens garderober?

PS! Lindex har shoppa för 400 kr få 100 kr rabatt, sista dagen imorgon! Shop away..


Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.