Tandlakarvillan

Tips till barnrummet – fina krokar och knoppar

Hello vänner,

Idag är en liten fixardag för mig, jag har städat sovrummet och fixat lite sånt som aldrig blir av, rensar bort grejer och lite annat. I Smillas rum har jag flyttat runt lite saker, bla spegeln, och satt upp en krok till hennes hundra småväskor. Kroken köpte jag för några veckor sen. SÅ söt! Jag kör alltid lite djur-tema i hennes rum, det är så tacksamt med barn, och det finns ju överallt också.

Fina krokar är ett bra tips till barnrummet, gärna på olika ställen för olika användningsområden, hitta krokar med roliga motiv eller i fina färger, sätt i grupp eller utspridda.

Kroken hittade jag på Åhlens, den verkar tyvärr inte finnas på hemsidan, men däremot i butik.

Jag har även placerat om, och satt upp lite fler tavlor under snedtaket, jag utnyttjar verkligen hela väggen här, istället för att ”räkna bort den”, som man oftast gör när man har snedtak/snedväggar.

Ni ska få se helhetsbilder någon annan dag, kanske ni får lite mer tips! Har ni också snedtak hemma? Hur har ni löst det med inredningen?

Nu ska vi fira svärmor, ha en fin söndag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.