Tandlakarvillan

Segstartad söndag

Godmorgon sega söndag,

Vi har en lugn morgon hemma hos oss, Smilla somnade med feber igår kväll och var ordentligt ynklig och ledsen. Lilla plutt.

Hon vaknade lite för tidigt, enligt mig då jag somnade lite för sent, men var osedvanligt pigg med tanke på gårdagens tillstånd, lite hostande men annars mår hon bra, sköööönt. Hoppas inte att hon drar på sig en förkylning nu, det värsta hon vet är att vara sjuk, och hon vägrar acceptera att hon har feber, eller är dålig. Igår kväll satt hon på toalettstolen och grät, jag bäddade upp i vår säng och hon fick krypa ner och somna i mammas famn, det tog två sekunder ungefär sen somnade hon.

Vi har skruvat ihop hennes ribbstol och väntar på att vi ska bestämma placering i rummet bara, hon är eld och lågor över den, nu har vi haft den i kartong någon månad men det är dags att få den på plats, och ytterligare en pusselbit faller på plats i hennes rum. Som sagt, ibland stannar allting upp för en stund, men nu är vi igång igen för att få det färdigt.

Nu ska jag ta hand om min lilla, ha en mysig söndag!

Kram



(Jag har massa bilder som ska in här men av någon anledning kan dem inte laddas in på sidan. Varken via datorn eller mobilen, morrrrr!!! Hoppas det är åtgärdat fort! Kika in igen senare)


Uppdatering: ​äntligen!! Nu kunde jag ladda upp bilderna, det finns nog inget mer som kan reta upp mig mer än just teknik, allt ska bara funka, ha ha!

Men nu så. 


Kram igen!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.