Tandlakarvillan

#OOTD

Lite höst i garderoben, höstens färg är rött i år – och det passar mig som handen i handsken.
Älskar rött som är en riktig power-färg när det kommer till outfits. Visste du att du T ex aldrig ska använda rött i arbetsintervjuer? Men vilken powerkvinna som helst vet att hon använder precis vad hon vill, and she will rock it. Det där är enligt mig förlegat trams, men jag har heller aldrig varit den som följer någon annans "regler" (do's and dont's)

Gillar verkligen att det är inne med en mer sportig stil där vi mixar klackar och sweats, jag kommer bo i jeans och hoodies i höst till vardags.

Den här är från Love Moschino, byxor från Vero Moda.

Den här lördagen har varit riktigt härlig. Vi slappade i vårt sovrum med barnen imorse, spelade musik och jag slumrade medan katten slog mig på kinderna och ville ha mat. Sen hängde ungarna i soffan under plädar och kollade på plattan, vi åt en sen frukost och åkte till Leos där vi lekte loss med kusinerna, vidare till mina föräldrar för att släppa av sonen som hade biodejt och övernattning där. Kvällen avslutades i soffan med smågodis och filmen "Sing" som Smilla älskar. Hon somnade nyss, den lilla nattugglan.

Nu blir det Netflix i sängen, hoppas ni har haft en härlig helg!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.