Sommar med henne – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Sommar med henne

Hej onsdag (lill-lördag äntligen, he he)

Hur mår ni idag?

Vi kör lite kortvecka här hemma jag och Smilla, så nu är hon ledig tills det drar igång igen på måndag. Häromdagen tog vi vara på sommaren, jag hämtade tidigt på dagis med picknickfilt och vi åkte till stranden här nära oss och köpte glass och hon fick busa runt bäst hon ville, vi låg på filten med hennes pysselböcker och hade lite mystid bara vi.

Som jag njuter av dem här stunderna, försöker ha tid för bara oss så ofta som möjligt, det är väl lyxen när man har ett barn (och bonusen är hos sin mamma) att man kan lägga allt sitt fokus på en. Dagar då jag känner mig stressad och som världens mest “upptagna, företagande mamma” hoppas jag att hon kommer komma ihåg dem här dagarna, iallafall när hon blir äldre.

Som jag älskar dig, det finns inga ord. Även om världen runt en skakar ibland, finns det ett band mellan oss som ingen kan ta ifrån oss, kommer göra allt för dig, alltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.