I mitt Dalarna – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

I mitt Dalarna

Godkväll mina vänner,

Vi är hemma från vår lilla tripp till Dalarna, lite dåligt med Wifi däruppe så ni får hela min uppdatering nu i efterhand. Så mysigt vi har haft det! Lite dåligt väder men ingen fara ändå, vi åker alltid på regn när vi är där, men nu var det mestadels uppehåll och fint på kvällarna.

Första kvällen var allra finast, vi kom till vårt hus och möttes upp med mina föräldrar och min brors familj på eftermiddagen – det blev grill och rosé i trädgården.

Vår älskade lilla Ludde, allas ögonsten och glädjerus. Inte svårt för den här knubbiga lilla gubben att hitta en famn att mysa i inte, här hos min storebror.

På trappen står den truliga lilla tvååringen och tittar på, han går nu under namnet “Emil” istället för Liam, han är verkligen en busunge – och uberobstinat mot sina föräldar. Åh som jag minns den sommaren med Smilla, hon var en sekund från att säljas på blocket! 😉 (men mot sin faster är han alltid mysig ska tilläggas)

Dagen efter styrde vi kosan ner mot Saluhallen där det finns lite inredning och lite charkisar och annat..

Jag är sugen på att måla mina innerdörrar på övervåningen när vi renoverar där. Så fin färg det här var, eller hur?

Manchego – livets ost! Var tvungen att köpa med mig då det vankades rödvin.

Vidare på loppis! Jag fyndade speglar (ett helvete att få in i bilen) körde upp dem till stugan och får hämta dem i höst, suck! Typiskt!

Genom byn och mot lekparken för att möta upp barn och män (jag och svägerskan fick loppisdispans)

Och så for hon förbi som en kanonkula mellan alla barn i lekparken, inget konstigt alls.

Sen köpte vi glass, och barnen lekte nere vid Campingen. Tyvärr inget bad, vi har badat en gång den här semestern! Sverige alltså! Nästa semester drar vi utomlands..

Dagen efter åkte vi till den allra mysigaste butiken, och gjorde Leksand i regnväder, men det får vi ta imorgon. Nu vankas det Netflix.

Kram på er / M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.