Tandlakarvillan

Sommarens bästa dag

Igår var utan tvekan, semesterns bästa dag! Det var så härligt att vakna upp utan något inbokat efter Parken Zoo i torsdags. Vi tog en sovmorgon och ”skrotade runt” hemma, när jag tittade ut genom sovrumsfönstret och såg min bästa granne busa omkring på tomten med hennes barnbarn, lilla Melvin (ett år yngre än vår S)

Ja då var vi inte sena på att springa över!

Dem hade köpt en massa vattenballonger som barnen lekte med, vi blåste såpbubblor och Nattis fick feeling på riktigt stora bubbles, ha ha!

Vi grillade burgare, tog ett glas rose mitt på dagen och bara hängde! My god vad jag älskar sommaren!

Dagen slutade med vattenkrig med dem små!!! Det sköts med vattenslang, kastades hinkar, fylldes gigantiska ballonger och ungarna skrek av skratt (och vi)


En helt perfekt sommardag i deras ljuvliga trädgård! Som dem sliter med sin trädgård, åh den är så fin. Deras rabatter skrattar åt mina kan jag lova, så jag njuter när jag tittar över på deras, ha ha!

Jag fick lite fart med min trädgård idag iallafall, jag har rensat ogräs, grävt fram en stentrapp som varit halvt överväxt och planterat om lite blommor. Gah, det är så mycket jobb med en gammal tomt. Och jag kan ärligt säga att det inte riktigt är det jag känner att jag vill lägga min tid på, men det måste ju göras.

I framtiden ska vi ha ett hus med minimal tomt 😉 Då lägger jag Tandläkarvillan i någon annans händer, den dagen, den sorgen.

Hoppas ni haft en fin helg!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.