Tandlakarvillan

Charkisar och kvalletid

Hej mina söta,

Igår var nog första dagen på flera veckor som jag inte tittade in till er här. Vi startade vår semester med: jobb. Han måndag, vi båda jobbade igår, och han jobbade idag – jag kan erkänna att jag inte var allt för jävla överlycklig. Någon happy wifie det såg vi inte skymten av varken igår, eller i förrgår 😉

Nåväl, idag hade jag en riktig Smilla och mamma-dag, vi var i en lekpark med vänner och sen på Vallby i Västerås, kollade på djuren och på dem utklädda ”sommarjobbarna” som iscensätter 1900-talets människor, otroligt mysigt, och skönt att koppla bort allting och bara umgås, MEN jag vägrade att vara hemma, behövde lite miljöombyte.

Efter Vallby åkte vi förbi kemtvätten, hämtade upp pappan, handlade på oss massa charkisar och åkte hem och jag fick göra iordning enkel mat, muuuums!! Love this!

Manchego, skjut mig så gott det är! Mat överlag, speciellt sånt här plock gahh. är inte mat livet? Jo, det är nog så. Mat, vin och kärlek sen är alla glada och nöjda!

Okej, marmeladälskare. Granatäpple, päron och calvados – say no more! Den är lite stickig, så inget för er som gillar typ nutella och körsbärsmarmelad.

Så nu sitter jag här, med ett glas Martini Prosecco, (jo den var god, första gången jag testar) och planerar morgondagen, vi ska åka någonstans med S – frågan är vart.


Hoppas er dag varit fin!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.