Magi – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Magi

Godkväll vänner,

Det här hemmet är ett annat supertips som jag hittade via Entrance, kan det vara dem? Hursom, det delades friskt för någon månad sen när det var till salu, och som den lilla detektiv jag kan vara så snokade jag upp ägaren för att kunna fortsätta mitt frosseri i den här lyan.

Det här är så fint i mina ögon så jag blir nästan förbannad. På riktigt!

Kan vi prata lite om valet av möbler, material och design i det här rummet? Fullkomligen älskar den här mixen av Ikea och design. Det urcoola spegelbordet är från Hay, och drömlampan från Flos i taket har jag lockat en av mina kunder att köpa, och den blev galet snygg hängandes i deras matsal.

Köket då! Rosa! Orkar inte.. Det är så coolt! Vi kollar vidare innan jag bryter ihop alldeles..

Även den här spegeln har jag tvingat på min kund, ja, de råder inga tvivel om att det är en kvinna med ytterst god smak som bor här. Perfekt mix av gammalt bord, teakstolar och öglan där vid matplatsen.

Så tittar vi in i sovrummet och möts av den här galet fina tapeten. Kvinnan ba
kom drömhemmet heter Sara, och ni hittar hennes Instagram här.

Har jag världens bästa tips eller vad?

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.