Tandlakarvillan

Tropical summer

I samband med min födelsedag förra veckan hade jag en tjejfest, som jag valde att kalla ”Tropical summer party”, numer tänker jag bara köra temafester, av den enkla anledningen att ALLA blir så uppstyrda, och lätt stressade över sin outfit, vilket gör att alla dyker upp skitsnygga! Och alla får en anledning att shoppa något nytt 😉
HUR bra idé?

Det började med Sex and the city-temat när vi drack Martini och Cosmopolitan, och allas outfits skulle vara inspirerade av karaktärerna, den här gången var det tropisk sommar och inspirationsbilder som de nedan fanns på inbjudningseventet.

Och inför festen gick jag loss på TGR för att gå banas på bla ananas, ha ha! Och annat tropiskt som hör sommaren till. Och vi startade ute på framsidan med Bellinis och tropiska frukter, och alla var så fascinerade av det fina vädret, eftersom det skulle regna just den här lördagen, men ni förstår att jag hade lagt in en beställning på strålande sol hela kvällen, och så blev det! 😉

Smilla skulle givetvis vara med, hon är ju också ”tjej” tycker hon, och var beredd på att hänga med ut och dansa.

Hur smashing är Natta på det här kortet? Det är förövrigt henne jag kallar ”grannen” mycket på Instagram, hon är den som ger ordet ”lagom” fingret, går med skor på inomhus och är den enda jag träffat som skrattar högre än mig, behöver jag säga att jag avgudar henne?

Bredvid henne har ni ”svägerskan”, min Anna, den absolut snällaste person jag vet, hon är den som håller min bror i styr (eh, det behövs) och är en klippa när det blåser runt en. Hon är även en kvinnlig form av Mcqyver, ni vet.. hon kan de mest otippade sakerna, som ingen annan kan, men ge henne en pinne och en ståltråd, så gör hon en cykel, I promise.

Vi fick sitta inomhus, pga värmen ute! Jag fick inte med mina glitterballonger ovanför bordet, typiskt! Vi har lite compact living här hemma nu när vi renoverar. Mina tjejer fick iallafall varsin present i askarna på bordet, alltid roligt när man har fest!

Efter Bellinis, middag med grillat och bubbel och Nattas läskande drink, placerade vi oss i paviljongen med varsin Pina Colada.

Bästis-Tess, ni känner väl till henne vid det här laget, hon som går under namnet ”wifie”, ( i den snyggaste klänningen från Twist and Tango). Vi pratar med varann varje dag, flera ggr om dagen, hon är lika självklar som mitt morgonkaffe, och hon är nog en av dem knäppaste och roligaste människor jag känner. Hon kan få för sig att säga precis vad som helst, precis när som helst, till precis vem som helst, he he he!

Min byxdress hittar ni här, koftanhär, och Nattas klänning här.

Sen åkte vi in till stan, drack bubbel, dansade lite, och hade en superkul kväll!

Tack tjejer för att ni var med och firade mig! <3

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.