Tandlakarvillan

En härlig helg på slottet del II

Hello mina vänner,

Vi är tillbaka till förra helgens bröllopsweekend som ni kan läsa mer om här.

Vaknade på midsommardagen och får väl erkänna en viss känning efter vinet dagen innan, he he! Vi mötte upp Caroline och käkade godaste hotellfrukosten på glasverandan, varför tog jag inte bild på den? Gick väl i nattmössan, den var urvacker. Nej jag fokuserar på frukosten istället, nåväl det var väl morgonens prio.

Medan mannen var iväg på egen hand tog vi tjejer oss en liten promenad runt slottet. Strålande sol, kunde knappast bli härligare!

Jag hade på mig sommarens skönaste byxor från HM, man blir en riktig lakritskaramell i dem 😉

Omgivningen runt slottet var magisk. Vi satt och tittade på ett gäng nykläckta ankungar simma omkring i dammen, sen blev vi avbrutna av en golfboll som landade i vattnet några meter från oss, vi kollar över buskarna och ser golfbanan på andra sidan, ha ha, bara springa därifrån om man inte ska löpa en större risk att få gå på bröllop med blåöga.

Jag tog det piano på rummet en stund innan vi gjorde oss iordning för bröllop. Osminkad. lite trött och med spraytanade fotsulor. (Yes, jag fixar fransarna så jag ser sminkad ut, hur skönt!)

Vi, som skulle dela ut vigselblad, åkte till kyrkan med bilen och var där en stund tidigare, det var då vi passade på att riva av några foton snabbt som tusan. Försöker vara lite allvarliga..

Vilket oftast är komplett omöjligt med den här dåren <3

Carro har ett tvådelat set från Sand (tror jag att det var) så coolt och snyggt! Och min klänning är från Samsoe Samsoe.

Passade även på att smootcha av mannen inför Gud 😉 Kanske blir det en ring någongång..

Sen kom hela bussen, och vi kastade ner kameran i väskan och delade ut vackra kort till alla, och sen började det.. Vår älskade Liz skulle gifta sig, och vi hade slagit vad om vad för typ av klänning hon skulle ha.

Och den får ni se i nästa inlägg

<3

Kram på er

/M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.