Tandlakarvillan

Ingen vanlig dag

För idag är det min födelsedag, hurra!!

Jag har varit ganska dålig på att fira mig själv, sätter hellre mina kära i fokus, MEN jag har ändrat på det nu när jag blivit lite äldre, ha ha! Har kommit på att det är en himla bra anledning att ha någon typ av fest, jag fyller ju väldigt lägligt på sommaren för det, så imorgon kommer tjejerna hit på temafest igen, vad det blir får ni se sen!

Idag fyller jag alltså 31 år! Oh my, det känns väldigt bra! Jag gillar att bli äldre på det sättet att alla vi kvinnor får mer pondus, självförtroende och utstrålar lite mer power, det känner jag hos alla mina vänner, mycket mer än för 5-10 år sen. Eller så har jag bara ett oerhört starkt nät runt mig, kan vara så 😉

Den här bilden är från min 30 års fest, tagen av min bästa väns man, någongång under natten, ha ha ha! Den är väl väldigt mycket jag kan man säga.. Crazy and happy! Det var en härlig kväll.. När alla hade gått hem satt jag och mannen och spelade gitarr och sjöng framåt småtimmarna, tills vi tittade ut och insåg att det var morgon, hur härligt är inte det! Inte en tanke på någonting annat (men vi fick ju sota för det under dagen, he he)

Imorse kom min fina lilla familj med frukostbricka och sång.. Dem har lärt sig vid det här laget vad mammi vill ha. Frukost på sängen = ett måste!

Min man <3 Under våra första år tillsammans (jag är ju bonusmamma) så sa jag ofta att jag hade velat att vi skulle ha träffats tidigare, jag tyckte att han hade kommit så långt i livet, han hade redan skaffat barn och radhus och hade avverkat dem milstolparna utan mig, vilket kändes lite sorgligt sådär i början (jag är ju en romantiker av rang!) jag kände mig snuvad på konfekten helt enkelt. Men jag var 22 när vi träffades, hade flyttat sju gånger, pluggat, vart utomlands och jobbat nere i Skåne, det fanns inte en chans i helvetet att våra vägar hade korsats innan, han var 34, påväg mot 35.

Så ni förstår att det här kortet satt precis där det skulle.. Släppte lös tårkanalerna!

Men vill ni se vad jag fick då…..

Klart ni vill!

Klänningen från Ganni som jag önskat mig – den satt som ett smäck! Ni ska få se sen, såklart.

Nu ska jag jobba undan lite saker här hemma innan familjen kommer i eftermiddag.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.