Tandlakarvillan

Onsdagsmorgon och chockerande besked

Godmorgon vänner,

Ännu en sömnlös natt i vårt hus, Smillis vaknar hela tiden och grinar och gnäller över att hon har ”ont” någonstans, egentligen tror jag att hon drömmer, eller är mellan vakenhet och sömn, men det är riktigt irriterande att bli väckt HELA tiden och det går inte att trösta henne heller, och orkar man vara världens bästa mamma klockan fyra på morgonen efter vakna intervaller för tredje natten i rad? Jag önskar att jag kunde säga JA här, but no.

Så mycket kaffe för att få igång huvudet denna morgon, och en todo-lista för att orka hålla koll på vad jag ska göra, det känns som jag går runt i en liten dimma, men det ordnar nog upp sig under dagen.

Var det någon mer än mig som fick en chock vid nyhetssändningen på TV4 igårkvälll? En av Sveriges absolut bästa skådespelare har gått bort, Michael Nyqvist – jag trodde jag hörde fel först. Så otroligt tragiskt och ledsamt! Vissa människor känns bara så givna och självklara, jag tror att jag och hela Sverige med mig, är i chock idag!

Vila i frid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.