Tandlakarvillan

Inspo till uteplatsen

Hello mina vänner,

Solen skiner verkligen idag även om det är lite kyligare i luften. Vi har verkligen inte blivit bortskämda med värme den här sommaren. Jag hoppas fortfarande att det vänder, jag har knappt fått ut utemöblerna än, än mindre handlat uteblommor.

Här är lite tips och finheter att ha på uteplatsen i år, jag kör ganska samma stil jämt. Älskar rotting, grått, vitt, beige och blått. Just den lite bohemiska stilen har jag gärna utomhus.

En del av det här har jag redan hemma – urnorna från Tine K har hängt med sen förra året. Jag är väldigt sugen på solstolen i rotting, det matchar mina andra stolar jag har utomhus. Jag gillar verkligen kollektionen Jassa från Ikea, och även årets Stockholmskollektion, gud så mycket snyggt det finns!!

Hängmattan klickade jag hem idag, och nu är det 25% rabatt på Ellos så passa på!

OM vi hade haft en pool hemma, så hade jag och Smillis definitivt guppat omkring i varsin enhörning – årets coolaste badaccessoar och ALLA kändisar har en, for sure. Spana bara in flödet på Instagram så får ni se.

Målet är definitivt att ha en pool hemma i framtiden, om det inte blir i Tandläkarvillan så blir det i nästa hus.

Nu vet ni hur det ser ut hos mig i år – och blommor ska inhandlas pronto! I helgen har jag tjejfest och det kan ju inte eka tomt hela sommaren…

Nu behöver jag sticka iväg på ärenden.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.