Bröllopsoutfit för dagen – Tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Bröllopsoutfit för dagen

Godmorgon fina ni,

Det är bröllopsdags idag för en av mina fina fina vänner, Lizet, som gifter sig med sin Rickard. Åh, blir gråtig bara jag tänker på det. När jag jobbade på TV3 för några år sen lärde jag känna Liz, som började i mitt team då, jag lärde upp henne. På den tiden umgicks jag mycket med vår tredje part, Caroline, och när Liz började så tog vi henne under våra vingar så att säga, ha ha, och vi blev alla väldigt bra vänner.

Nu är det 6 år sen jag slutade, men vi är fortfarande bra vänner fast vi bor på olika håll, Carro i Sthlm, Liz i GBG, och jag utanför Vås – men så härligt det var att spendera varje dag med dem, i två år. Vi hade så jävla roligt, det var en sån bra tid!

Jag kommer visa mer från bröllopet sen, men jag tänkte visa min outfit iallafall, letade verkligen IHJÄL mig efter klänning!

Det var verkligen i sista rycket jag beställde den här håll-käften-blåa klänningen från Samsoe Samsoe, (letade efter blått, orange, gult eller nude) och ja det är en riktig Mimmie-klänning – gillar ju att ha något som sticker lite i ögonen. Den har spets i ryggen och sitter som ett smäck, den är snäppet kort för att vara en ”mörk kostym” klänning, men what the hell.. Im going to rock this dress!

Hittade även dessa sjukligt sköna pumps från Ryns Skor, herrejösses dem satt som en smekning på foten. Jag kommer bo i dessa i sommar! Och perfekt nude färg också, så kär i dem!

Nu ska jag snart sllänga på mig den här, och åka till kyrkan! PIRR!

MEN just nu ser jag ut såhär: TADA! Lever i min spetskimono!

Ha en fin dag, och glöm inte att följa mig på instagram och instastories @tandlakarvillan 

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.