Packning och ny blogg – Tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Packning och ny blogg

Hej mina fina,

Nu har jag bytt bloggadress hit till Nouw – så jag hoppas att ni kan uppdatera mig i listan till tandlakarvillan.nouw.com <3 Det känns nytt och fräscht för mig att landa här, och jag hoppas att jag kan göra en ännu mer innehållsrik och inspirerande blogg till er.

Vi kan köra en närmare presentation sen – men nu kör vi bara på tycker jag! Välkommen hit iallafall! Det ändras en del i stilmallen, så allting är inte riktigt färdigt, men det kommer.

Just nu packar jag inför helgens bröllop, och en hel del nytt slinker ner i väskan. Vill ni se?

Nu skulle det inte vara superfint väder i Göteborg, men man vet aldrig ändå – så min nya bikini från Lindex får följa med, tillsammans med min spetskimono från Gina Tricot som jag sprang på i veckan, på rea. Hur fin som helst!

Vi har lämnat Smilla hos mina föräldrar. och jag ville förbereda en liten midsommarpresent till henne som hon får imorgon till frukost. Älskar att ge små presenter..

Den här ligger i paketet – en riktig Smilla klänning. Hon älskar snurrkjol, och rosa, men är en riktig klätterapa, så den är perfekt att slänga sig runt i lekparken med efter hon firat midsommar. Från Holly & Whyte (Lindex)

Jag hittade inga hårspännen eller annat skoj, så ett par söta tatueringar passar fint. Körsbären alltså, supergulligt! Hon älskar accessoarer, ha ha!

Jag vet att hon kommer bli överlycklig imorgon.

Nu ska jag fortsätta sippa på mitt vin, och förbereda inför imorgon.

Ha en fin kväll raringar,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.