Tandlakarvillan

Ett långt sommarlov väntar

Ett långt sommarlov väntar

Hej vänner,

Idag när vi gick upp var det en som klev upp lite tidigare, duschade och gjorde sig iordning för sin sista skoldag på mellanstadiet. Melle börjar i sjuan till hösten, och det är dags att byta skola, vilket känns helt sjukt för han började ju nyss.. vad? ettan, trean, femman? Jag tyckte nyss jag åkte och hämtade den där blonda lilla lintotten på dagis.. men nu är lillasyster i den åldern, och vi har i år en tonåring i huset.

Jag själv hade ett morgonmöte i stan, vilket gjorde att Smilla fick bryta av sin dagisdag för att följa med på avslutningen en stund innan jag fortsatte med jobb, såklart hon ska vara med och kolla på brorsan.

Tyvärr hade vi väldig otur med vädret, det regnade hela tiden. Som tur var klädde vi på henne ordentligt, jag åkte hem efter gummistövlar och vi hade varsitt paraply, så vi klarade oss ganska bra ändå.

Lillan fick också en medalj som storebror, tre år på dagis är ju också en bedrift 😉

Mina skitungar! Som vanligt fick jag hålla tårarna tillbaka, det blir så jäkla högtidligt vid skolavslutningar, egentligen vill jag ju bara tömma tårkanalerna totalt men man får ju hålla igen så man inte skämmer ut honom, viktigt det där, ha ha!

Så stolt över den här mannen, inte bara för att han hade superfina betyg, utan för den person han har blivit. Jag älskar att han börjat slänga käft, säger emot, ifrågasätter, diskuterar och står upp för sina åsikter, givetvis driver han mig till vansinne emellanåt, men jag gillar ändå att han utmanar mig, och får mig att tänka några extra varv innan jag ger ett svar. Jag har mitt tålamod tack vare honom, ha ha!

Så nu väntar alltså ett lååååångt sommarlov, sen börjar det. Livet som tonåring, jag håller i hatten då (och kommer antagligen köra skytteltrafik mellan alla hang-arounds på orten, föräldrarvandra och investera i kikare vid klassfester. he he he he)

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.