Tandlakarvillan

Lugnet före stormen

Hej vänner,

Hoppas ni har haft en härlig nationaldag idag!

Jag är helt slut, det har varit full rulle med Smilla och hennes kompis från morgonen, sen åkte vi vidare till kusinerna så dem badade i lilla poolen och lekte, det var iallafall 20-23 garder och sol, så himla härligt !! Njuter verkligen av varje liten solstråle som kommer nu, det känns alldeles för längesen det var sommar nu, vi har inte blivit bortskämda den här våren, eller hur. Så sommaren är så välkommen nu.

Något som också är otroligt välkommet är vår köksrenovering. Hujedamig! Jag är även livrädd, att något ska gå fel, att det ska gå åt helvete, att vår plan ska fallera, att budgeten ska spricka, ha ha. Jag är SÅ jävla nojig! Ett gammalt hus, ja då kan allt hända, det har vi sett tidigare, vår baksideentre var KATASTROF. Väggisolering i golvet, oisolerade rör, felsatta reglar, det var helt, helt galet. Så nu ber vi en tyst liten bön för att det inte dyker upp en massa skit nu, det har vi varken tid eller lust med.

Pga köksrenoveringen kommer vi tömma matrummet helt och flytta in allting i vardagsrummet och dra för dubbeldörrarna, det är nämligen öppet mellan kök och matrum, och vi ska riva väggen mellan kök och kontor, är ni med? Kök + kontor blir alltså STORT kök. Så nu kommer Tandläkarvillan att vara fullständig kaos typ hela sommaren.

HÄRLIGT ;D

Smulan äter fruktspett innan mamman möblerar om och förbereder inför flytt av matbord. Hon älskar fruktspett, juicer och smoothies, bra mellis och snacks!

Mamman satt bredvid och läste nya Mama

Oredigerad bild, nu slår jag ihop soffgrupperna medan renoveringen pågår, och ena delen blir matrum nu. Tur att vi har ett stort vardagsrum så det funkar, några möbler åker upp till allrummet en trappa upp. Jag försöker göra iordning så bra som möjligt, sorterar bort leksaker ur skåpen och flyttar in porslin och skafferiprylar till vardagsrummet.

Ja det blir nog bra det här, ehhhh he he he !

Håll tummarna för mig nu.

Imorgon har jag ett roligt möte med ett spännande uppdrag inför hösten, mer om det längre fram.
Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.