Tandlakarvillan

Shopping och nytt till sommaren

Shopping och nytt till sommaren

Godkväll vänner,

Jag har precis slagit mig ner i soffan, S kollar på barntv en stund innan läggdags, imorgon är vi lediga så vi släpper tidspressen såhär på kvällen, skönt!

Efter dagis tog jag med snäckan till shoppingcentret en bit från oss, jag tänkte att hon skulle få köpa en ny sommarklänning och några plagg att ha på dagis, ta en fika och besöka leksaksaffären (det var ju ändå så blåsigt ute idag)

Vi hann innanför dörrarna på HM så ville hon åka hem och leka med kusinen, ha ha ha, så mycket för den mysiga dagen! Hon fick välja två plagg som hon absolut ville ha, en kjol med my little pony (helt besatt av det nu) och en chockrosa klänning, bara låta henne hållas till det hon gillar, inom något sånär rimliga gränser. Jag har dragit en gräns vid dem där blanka frosttightsen, som ser ut som att man har på sig simhud, nej dem är så jädra gräsliga, det står jag inte ut med.

Hon ville inte till leksaksaffären heller, så vi köpte frozen yoghurt och vräkte på en massa gott och satte oss vi lekplatsen därinne och åt upp det.

Innan vi gick haffade hon en stråhatt – givetvis, hon älskar ju huvudbonader, OCH en bikini, hon har alltid haft baddräkt men i år vill hon ha bikini.

Och hur söt är den då?

Naaawwwww…

  

Så fiiiin, eller hur! En annan nappar på allt som inte är Elsa & Anna just nu. Men dem små ska få ha sin identitets-gång, jag vet, herregud, hon klär sig själv och väljer och vrakar bland kepsar, hattar, skor, väskor, accessoarer, det går oftast superbra, hon är duktig på färger. Vi ska inte ens prata om hur jag själv såg ut när jag var liten, på det ljuva 80-talet och framåt, mamma höll mig kanske lite väl löst där, ELLER? 

Här hittar ni den supersöta bikinin, väldigt prisvärd.

Ha en fin kväll mina fina,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.