Tandlakarvillan

Någon fyller år

Någon fyller år

Idag är ingen vanlig dag, för det är mannens födelsedag !!

Godkväll vänner,

Idag har vi firat mannen hela dagen, han fyller 43 år idag. Vi är då inte gifta – MEN – eftersom han fyllde 35 när vi träffades tyckte jag att han var alldeles för gammal för att gå under benämningen ”pojkvän”, ha ha, så det blev mannen, jag var då 22, påväg mot 23.

Så imorse väckte jag och barnen honom med paket på sängen, nu kom inte det stora paketet med i bild, och inte heller hann jag med att knäppa av en bild på innehållet så jag får helt enkelt lägga upp det en annan dag.

Han fick inga utsvävningar i frukostväg då det väntade..

Brunch en trappa ner med min familj

Nyplockade syrener från trädgården, mmmmm 

Ja inget extravagant upplägg direkt, det får vara lite good enough nu – vi river köket denna vecka som kommer.

Här är han ju – min man. Finare än någonsin

Och vår underbara, lite morgonrufsiga tjej som inväntar gäster och frukost

Så kom dem äntligen, och vi åt en massa och sen förflyttar vi oss in i vardagsrummet för kaffe, medan barnen leker på golvet. Och här är han, fasters hjärta, åtta kilo kärlek – Ludvig. Visst har han blivit stor?

Världens gosigaste unge! När livet känns stressigt, jobbigt eller bara jävligt, då åker  jag och kramas med den här!

Kolla minen, ha ha ha!

 Den obligatoriska gängbilden.

Älskar er mina kryp!

Sen byttes min familj mot mannens, och kameran hade försvunnit in i ett annat rum och glömdes av. Men en riktigt mysig dag har vi haft, som avslutades med en PW runt byn.

Nu vankas det Netflix,

Önskar er en superfin start på kortveckan med start imorgon.

Och grattis älskling !!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.