Tips midsommaroutfit – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Tips midsommaroutfit

Tips midsommaroutfit

 Hello,

Hur mår ni denna lördagseftermiddag?
Senaste tiden har jag spenderat mycket nät-tid i att söka rätt på den perfekta klänningen att ha på årets bröllop som går av stapeln på midsommardagen. Året då den vita klänningen har tagit över handeln, den enda färg som är komplett jäkla omöjlig att ha på ett bröllop, givetvis.

Det fina i det här, det är att vi även ska fira midsommar tillsammans med bröllopsgästerna, och brudparet, dagen innan själva bröllopet. Jag älskar vita klänningar, och för att vara en kvinna i tron på att allt går att rädda i sista sekunden, så är jag ovanligt planerande för den här outfiten, jag har nämligen redan klickat hem midsommarklänningen för i år, och får jag inte ha vitt på bröllopet, så kan jag iallafall få ha det på midsommarafton, he he he!!

Jag har satt ihop lite midsommartips till er här nedan, för er, liksom jag, alltid är ute i sista-minuten. Nu kan ni med goda marginal bara klicka hem det istället.

1 Här 2 Här 3 r 4 Här 5 Här

Nr 2 är min ABSOLUTA favorit, men eftersom jag valt att köra en budgetvariant (för att lägga mer krut på själva bröllopsoutfiten) på midsommar så blev det inte den, jag är dock väldigt sugen på den, så vi får väl se hur det blir i slutändan.

Så vilken blev det då?

Den i spets från HM, nr 4. Den är öppen i ryggen, såååå snyggt! Och är figursydd och knälång, funderar på att sy in den lite i midjan och runt höfterna för att den ska vara riktigt tight.

Det blev ingen helkroppsbild, jag provade den igår efter en heldag ute i lekparken med kidsen i solen, lagom varmt ha ha, och det blir definitivt en spraytan innan den här åker på med bara ben.

Till dem här klänningarna är det så fint med skor med öppen tå, i silver, eller nude, eller kanske en knallig färg som orange eller knallblått, tips!

Och hur det går med bröllopsoutfiten?… Fortfarande ingenting. Blir TOKIG.

Om ni vill se mer av liknande inlägg, tryck på Gilla!

Dags att handla lite godis med lillan och fixa lördagsmiddag.

Ha en superhärlig kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.