Tandlakarvillan

En titt i Smillas rum

En titt i Smillas rum

Hello mina fina,

Vilken efterlängtad värme vi har haft idag! Smällvarmt, och chockerande för både kropp och garderob, vintern och den evigt lång vårvintern gör en helt dissorienterad när det kommer till klädval.

Nu har jag inte varit ute och njutit av det fina vädret direkt, jag har hållt på med en styling och kört ärenden och haft konsultationer hela dagen, sen matlagning och kvällsbestyren men det känns ändå rätt härligt att öppna fönster och få solen i ögonen.

Såhär ser det ut inne hos min lilla tösabit ikväll, tapeten är så svår att fota eftersom det är guldprickar i den och det reflekterar ljuset, den måste upplevas live helt enkelt 🙂

Jag är egentligen inget större fan av plastblommor, men den här gigantiska lilarosa rosen köpte jag till en skyltning förra året och givetvis älskas den av Smilla, så hon får ha den inne hos sig.

Jag kände mig helt sopslut efter matlagning och en kvällstur till affären, sen läste jag Helenas (Drömhus) inlägg om att slippa fredagsstress och fredagsstädning (Hej vad jag kände igen mig på den, sista minuten – stressen) så jag tänkte att jag ska städa nedervåningen om det så är det sista jag gör, ha ha ha!

Så jag drog fram dammsugaren och städsprayen och fejade runt här, nu luktar det gott och allt är puffat, piffat och fixat, och jag njuter av min första egna stund på hela dagen nu – lite vattenmelon och netflix och tända doftljus.

Imorgon är det fredag, barnen har stängningsdag och jag ska upp i ottan för att stöka undan lite jobb innan dem vaknar, sen vankas det barnkalas och en lång ledig dag med mina två.

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.