Hotellfrukost och inspiration overload – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Hotellfrukost och inspiration overload

Hotellfrukost och inspiration overload

Godmorgon,

Underbara majmorgon – jag drog upp gardinerna imorse och vårt hotellrum fullkomligen badade i sol, hurra!

Vi startar dagen nere vid frukosten här på hotellet, så härligt att få allting serverat. När jag bor på hotell är croissant ett måste!

En murrig matsal i dova toner och med industriella detaljer, passar mig bra.

Älskar spegelväggen, påminner väldigt mycket om en vintagespegel som jag gillar väldigt mycket, men som tyvärr inte finns i mitt hem ÄN.

Nu har jag tagit en lång dusch och packat ihop, och vi ska bege oss ner på stan för ett extra stop innan vi åker hemåt. Det är perfekt att åka iväg och inspireras inför ett nytt projekt så man tänker lite utanför boxen och får nya influenser, det här vet jag sen jag jobbade som designer att det är så otroligt viktigt, men man kan inte alltid ta sig den tiden.

Ha en underbar dag i solen,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.