Tandlakarvillan

Vid takåsen ett stenkast från Gröna Lund

Vid takåsen ett stenkast från Gröna Lund

Hej vänner,

Här är jag nu, på Djurgården, ett stenkast från blinkande lampor på Gröna Lund, på POPHOUSE Stockholm som ligger ovanför Abba museet.

På den här gatan ska tydligen Örjan Ramberg bo, ha ha, så jag kanske tittar in hos honom just i skrivande stund.

Från vårt hotellfönster skymtar Gröna Lund, här brainstormas det och samlas inspiration för fullt – Helena har fått i uppdrag att inreda rummen på POPHOUSE Stockholm, som ska göras om, (POPHOUSE är hotellet ovanför Abba museet och på vår våning är det Abba-inspirerat) och hon har bjudit med mig i det här projektet som sin sidekick! SÅ glad och exalterad för det. Vi har lite lika smak och samma galna idéer ibland, lika barn leka bäst ni vet, så jag är säker på att det här kommer bli riktigt bra!

Nämen här är hon också, i egen hög person, redo för att dra ner på stan och käka middag. Jag kommer såklart skriva mer om vårt projekt, but it´s wine a clock, så vi ses sen. Följ instagram-direct för lite mer livebilder.

Kram så länge

/M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.