Söndagsmood och leva o bo – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Söndagsmood och leva o bo

Söndagsmood och leva o bo

Godmorgon vänner,

Sundaymood is on. Lång sovmorgon för alla i familjen, och nu kollar kidsen på barntv, och jag tar morgonens första kaffe, njutbar som vanligt, kan vara den bästa stunden på hela dagen, när man även slipper stressa så är det perfektion.

En bild från vardagsrummet från veckan som gick, det ska bli så skönt när köket faller på plats nu under sommaren, nu är matrummet och vardagsrummet det enda på nedervåningen som är renoverat (bortsett fr hallen ni såg igår) så det är lite mycket saker och småprylar härinne för min smak, men någonstans behöver dem ju vara!

Igår såg jag att jag var med i leva och bo den här veckan. KUL! Längst bak i tidningen hittar ni mig på några bilder.

Nu ska jag ta tag i dagen här, det är dags att planera inför veckan som kommer. Jag åker till Sthlm mån-tis för ett nytt projekt tillsammans med Helena, ska bli SÅ kul och spännande. Resten av veckan är jag inbokad på stylingar varje dag, både större och mindre.

Sen behöver jag nog gå ut och valla katten, den som säger att Birmor är lugna har aldrig träffat en Sally, puh! Varför skaffade vi inte en hund istället?

Ha en fin dag !

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.