Tandlakarvillan

Re-make for kvinnofrid

Hello darlings,

Jag, tillsammans med fler andra inredningsprofiler i Västerås är med och bidrar till projekt Kvinnofrid på Hopeful.nu i samarbete med Erikslunds shoppingcenter, Ikea Västerås, Västerås stadsmission och Hopeful.nu

Jag har gjort en remake på en fyndmöbel från Ikea som auktioneras ut på Hopeful.nu där en nätauktion snart startar. Pengarna går till Kvinnofrid – ett projekt för kvinnor i utsatta livssituationer. Ett i mina ögon väldigt viktigt projekt, kvinnor som hjälper kvinnor ligger mig varmt om hjärtat och borde göra hos alla.

Jag var sist att ansluta till gänget i remake, jag har vart, som ni vet vid det här laget, fullsmetad med jobb de sista veckorna, i fredags var jag och valde möbel, som föll på avlastningsbordet Hemnes i gult från Ikea, vi valde från fyndavledningen på IKEA eller från Stadsmissionen och hade en budget på 500 kr att göra om möbeln på.

Jag åkte direkt till Öbergs för att välja färg, och letade efter en marmorplatta att fästa på toppen, som tur var hade Julia några över så jag kunde få två till mitt projekt! T A C K !! Vi åkte hem till henne under fredagseftermiddagen och hämtade dem på hennes vind, engagemang – eller hur! Påväg hem svängde jag förbi Bauhaus för att köpa en ny knopp och slängde med mässingslister som jag tänkte kunde vara kul att få in.

Jag började göra om möbeln måndag kväll, det var den enda lediga tid jag hade (ha ha, tidsoptimist eller bara att jag säger ja till allt, jag vet inte!), kapade plattorna på tisdag ute på vischan, jag fick hjälp av pappas gamla jobbarkompis, mannen fick såga till mässingslisterna på tisdagskväll och sen la vi pusslet på toppen med dem och med plattor, på onsdags morgon la jag de sista penseldragen och lämnade in möbeln med tio minuter till godo..

Jag jobbar tydligen bäst under press, det är sen gammalt. Min tanke var att göra en tidlös möbel med rätt materialval och färgval, jag tänker att den passar in i de flesta hem och är ingenting man tröttnar på i första taget.

På Erikslundsshoppingcenter kan du gå och kolla på alla möbler, och lägga bud. Vad är kvinnofrid värt för dig? Var med och bidra och kamma samtidigt hem en snygg möbel!

Här kan ni nu buda på mitt bidrag

http://www.tradera.com/item/302545/279847520/ikea-sangbord-re-design-av-mimmi-lidmar-lidmarhome-for-hopeful-nu-kvinnofrid

Hoppas ni gillade min remake!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.