Tandlakarvillan

The perfect one

The perfect one

Godkväll raringar,

Lill-lördag idag, och idag har varit en sån härlig dag! Solen har strålat hela dagen, och jag hade ett så bra möte imorse om en framtida ide, för min del, jag hoppas verkligen att jag ska hinna ta tag och göra verklighet av min dröm, även om jag får börja i en mindre skala för att komma framåt, oj vad jag är luddig.. så vi släpper det för tillfället.

Dagen började också med ett litet samtal med Helena (DrömhusHelena) och det är alltid lika trevligt att bolla och fylla på energi med min kollega/uppdragsgivare/vän, ibland behöver man prata av sig, bolla idéer eller bara prata skit. Hon sitter på andra sidan jorden och har det bra, dock med jobb, men ett väldigt spännande inredningsuppdrag i Abu Dhabi, så när vi pratade så hade hon spenderat lite tid vid poolen, hrmpf! 😉

Något härligt med just den här onsdagen är att jag har en liten rabattkod till er, på en fin produkt som jag verkligen gillar!

La upp en bild på instagram för någon vecka sen på den här mössan, jag som verkligen inte är en ”möss-människa”, med min kalufs, ska VERKLIGEN tipsa om min nyfunna favorit.

Den här ljusgrå godingen i 100% cashmere kommer från Giftstory och ni hittar den här. Ja, som jag skrev tidigare, den sitter som en smekning på huvudet, och är lite oversize, så den rullar inte upp sig (mitt problem med mössor är att efter en stund så är dem som en ihoprullad liten fez högst upp på huvudet) och den förstör inte frisyren, de senaste veckorna har den suttit som ett smäck på min knopp.

Hurra! Första mössan som jag använt sen jag gick på, lågstadiet eller något, ha ha! ÄLSKAR. Passar dessutom perrrrrfekt till min päls!

Nu får ni 20% hos Giftstory när ni använder koden ”mimmie”, tom 25/3. Jag skulle även kunna tänka mig en i färgen Kamel, så snyggt nu till våren, och praktiskt när det blåser ute i vår eller en kall sommardag (jo, vi bor ju ändå i Sverige så det känns helt legitimt att ha mössa året om)

Nu blir det onsdagsmys med kidsen, popcorn och lite tv.

PUSS!

/M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.