Tandlakarvillan

Lite nyheter och sånt

Lite nyheter och sånt

Hello darlings,

Det är lördag idag, och jag känner mig lite förkyld och trött faktiskt. Vi var och firade min allra finaste Caroline igår som fyllde 30 år, eftersom dem precis fått en ljuvlig liten tös blev det ett lugnt och mysigt firande. Imorse var jag och Smillis iväg på dans igen, och idag gick det sååå bra och det var en tjej som INTE ville gå därifrån sen.

(Bild från förra helgen)

I veckan var jag förbi Öbergs färg som jag samarbetar med, dem har tagit in mitt favoritmärke i butiken, nämligen AYTM som jag skrev om här – herrejäklar vad fina saker dem har alltså, det är galet, vill ha allt verkligen.

Så jag var förbi och vi roddade om lite, och jag fotade lite, ser ni vilken fin bukett Julia plockat ihop? Ja den gjorde ju verkligen så jag ville köpa vasen på studs!

Så snygga spegelkuber som jag såg på Formex för några veckor sen, vill HA! Och om man inte har plats för en sån så kolla in kub-ljusstaken nedan.

Jag funderade på vart jag hade plats för borden någonstans.. Ha ha

Det allra bästa, det är ju att allting matchar, alla färger och metaller på boxar, textilier, möbler. Så genomtänkt och coolt.

Imorgon kommer en rolig tävling för er som jag släpper på Instagram, så håll ögonen öppna. Och för er som vill se mer, klämma och känna på alla finheter, ni beger er till Öbergs!

Ha en fortsatt fin lördag,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.