Tandlakarvillan

Ett, två, tre..

Ett, två, tre..

Godkväll darlings,

Dem senaste dagarna (helgen) har gått i ett. Jag och Tess tog ett glas vin i fredags, sen var det bio, så mysig kväll, vi var uppe i lördags fm med Smillis som började sin dans, första gången – pirrigt – 

Under förra veckan handlade vi dansoutfit till henne med storebror som smakråd. Det fanns verkligen supermycket snygga träningskläder för småtjejer på H&M, tillslut enades vi om att outfiten nedan var absolut bäst.

  

 

Åh, lillan, så taggad hon var innan dansen – väl där blev det såklart pirrigt och nervöst, jag fick ju springa runt med henne, he he he, verkligen superkul med typ trettio föräldrar bakom, och framför en stor spegel (rampfeber, hej och hå) men nästa gång kommer det nog kännas mycket bättre, när hon vet hur det går till.

Här hittar ni toppen, byxorna verkar slut men här finns ett par fina till.

Dags att förbereda för en ny dag, och nya inlägg – har så mycket att visa som jag inte hunnit med. Bland annat Smillis kalas, nytt i garderoben, vad jag pysslade med idag och nytt i Smillis rum – vojne vojne. Vi ses imorgon vänner,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.