Tandlakarvillan

Kvällens outfit och lite sånt

Kvällens outfit och lite sånt

Hej vänner,

Hur härligt känns det att det är LÖRDAG idag? Idag har jag varit och fixat naglarna, jag och mannen gick en kort sväng på stan efter det, och shoppade lite smått, hittade nya jeans till mig och lite annat, passade på att köpa en vårjacka till sonen också, så nu är båda barnen kittade – det blir ett par kängor till honom också, och för Smillis blir det en vindoverall till dagis, såklart.

Häromdagen var jag förbi en av mina favoritbutiker, och en av dem jag samarbetar med, Åsby hem och trädgård i Hallstahammar. Härifrån kommer mina sammetsgardiner, jag undrar hur många gånger jag har fått den frågan, eller besvarat den rättare sagt, ha ha. På bilden nedan ser ni dem som hänger i Smillas rum, finns matchande fina kuddar till.

Linda som jobbar där är så duktig på att bygga fina miljöer, och det är ofta stylat efter färg för enkel matchning.

  

Mysigt eller hur. Jag har använt längd 2,80 hos oss, vi har en takhöjd på strax över 2,70.

Här byggs det miljöer med mässing, och i anslutning står det en avdelning med Jonathan Adler, som jag inte fotade nu men snart kommer det in en massa nytt och snyggt som jag bloggade om från Formex, kolla här.

Och så Ernst, så avskalat, svalt och skandinaviskt – love. Om jag hade ett sommarhus skulle det rymmas mycket produkter från Ernst, tycker det gör sig perfekt i en sån miljö.

 Nu sitter jag och mannen i soffan med varsin kaffe, vi är barnlediga idag då sonen har mammavecka och Smilla är hos mormor och morfar.

Ikväll ska jag som sagt ut och svira med min vapendragare Tess, hon som drar med mig of course. Funderar på vad jag ska ha på mig – vad tycker ni?

Discokula från Daisy Grace

Eller..

Top från HM och skinnkjol från Twist and Tango.

Ganska stor kontrast på outfits, ha ha, discokulan syns ju verkligen men skinnkjolen sitter väldigt fint på, skinnkjolar kan man klä ner lite och ändå känna sig festlig i, det får inte bli too much, tycker jag. Toppen till är lite glansig i bronsmetallic, basic i modellen och riktigt snygg till ett par slitna jeans och klackar tänker jag.

Eller så kanske det jag tar något av det jag köpte idag, hmmm…

Ha en fin kväll, det ska jag ha! Några alvedon mot halsen först sen så..

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.