Tandlakarvillan

Hemmadag

Hemmadag

Hej vänner,

En lugn kväll här hemma, jag är ensam med barnen, fixar pannkaka (brist på handling..) vaknade med såååå ont i halsen inatt och idag har jag varit så sliten, ont i halsen, öronen och jag känner hur svagheten kryper sig på i kroppen, ni vet när det gör ont om man tar på något kallt, som en vattenkran. Usch!

Jag kan verkligen inte bli sjuk nu, jag har lovat Tess att vi ska ut i helgen, det händer ju aldrig, jag är världens tråkigaste ibland, ha ha. Ses gärna hemma och dricker bubbel och snackar men ibland får man ta sig samman, hoppas hoppas att det går över fort nu.

Några husmorstips?

Idag hade jag som tur var inga bokningar ute så jag har kunnat fixa småsaker hemma, och försökt ta det lite lugnt. I mitt jobb kan man ju ”köra på” ganska duktigt utan att tänka sig för, det är mycket köra hit och dit, kånka, bära, släpa, träffa nya människor hela tiden, för att sen bli lugnt några dagar och sen är det 110 igen.

Såhär har det sett ut hos mig idag, jag kompenserar er lite med något annat än Smillas rum, he he.

Hyllorna som fick flytta från S rum ner i vardagsrummet, jag är ganska trött på Billy annars – det känns som dem fått ett uppsving på instagram senaste året, men jag tänkte att dem är ändå ganska bra att ha, och vi har ju en del kvar att renovera så dem får bo här tillsvidare.

Annars kan jag vara duktig på att sälja av möbler fort, och så ångrar jag mig när jag möblerar om, men Billy och Bestå, det är faktiskt himla praktiskt att ha tillgängligt om man är ombytlig som mig.

Väldigt sugen på att måla golvet härnere, det är så slitet och vi får stickor JÄMT ha ha, och vi har haft lite olika alternativ som vi tänkt på, men jag tror det blir vitmålat, mycket för att det är billigt och går fort (ni vet, jag är ju otålig.. det jag inte kan fixa själv blir ju aldrig av!) Jag gillar att det är gammalt, men jag avskyr den rödgula tonen på det, det blir ännu värre på bild. Tror det skulle göra så mycket för fräschheten härnere om det blev vitt, eller vad tror ni?

TRYCK GILLA FÖR VITT GOLV! Min man röstar emot, men vi kör majoritetsbeslut – visst!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.