Tandlakarvillan

Veckans mobilbilder

Veckans mobilbilder

Godkväll fina ni,

Här är några av veckans mobilbilder, skulle det vara kul att ha med i bloggen? Att se lite bilder tagna eller sparade på mobilen, alla bilder kommer inte med på Instagram – vad tycker ni? Kommentera gärna så jag vet vad ni gillar!

Fredagsoutfit och min roliga, härliga bästa vän Tess har köpt matchande tröjor till oss, ha ha ha, jag har ju som vana att sträckkolla på Gossip Girl när jag är sjuk så efter sista vevan under December så kom hon väl på den briljanta idén med tröjorna, alltså hon är magisk den här kvinnan, hon är den som planerar i vår relation, det älskar jag, det här fick jag i julklapp, ihop med biljetter till 50 shades darker som går på Bio 10 februari som hon såklart planerat läääänge och köpt masker till, gullis.

Och så körde vi Leos igår då med kidsen, Liam älskar snapshat, vi brukar snappa med varann när vi inte ses också såklart, Snygga eller hur! Sen är det en tjej som jobbar på Leos som varje gång säger att jag är vacker när jag är där, alltså, det finns ju inget finare än när tjejer ger varandra komplimanger. Så gulligt! Så nu förstår ni ju att det blir veckobesök på Leos så jag får en beutyboost av den gullhönan.

Sist men inte minst, lite girlpower a la 90 – tal och ett nytt märke jag samarbetar med – Vanimeli och just nu pågår en tävling på min instagram med dessa söta filurer.

Nu ska jag fixa lite kvällsmellis och kolla på TV, så trööööttt efter dagens pullkaåkning.

Natti vänner

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.