Tandlakarvillan

Outfit inspo

Outfit inspo

Godkväll,

Har ni haft en fin dag?
Jag har vabbat med Smillis, hon har varit piggare idag, och det betyder att den här mamman har fått leverera här hemma lite mer än igår, vi har lekt, städat och svabbat golv, bakat muffins, lagat mat, lekt lite till. Hon är ju superduktig på att hjälpa till i köket, och nu är hon påväg in i bak-åldern, så himla tacksamt för det är något jag gillar att göra med barnen, när Melvin var 5 och några år framåt så bakade vi J Ä M T !

Annars har jag letat födelsedagspresenter åt den blivande fyraåringen – och fastnat på outfit inspo på pinterest. Borde tapetsera insidan av klädkammaren med bilder för att få lite inspiration varje dag!

Som jag skrev tidigare – tagga gärna eller länka om ni vet källan till bilderna, pinterest är ju väldigt grötigt när det kommer till bildcred.

När jag fick Smilla hade jag ganska länge en identitetskris rent stilmässigt, jag var 26 påväg mot 27, och tyckte inte att jag klädde mig som en typisk mamma, idag kan jag skratta lite åt det, som vad är en typisk mamma, till att börja med? Och varför, kan man undra, skulle just JAG få för mig att jag måste klä mig och se ut på ett speciellt sätt för att vara en ordentlig mamma? Jag är inte girl-next-door, jag har aldrig varit, och jag kommer aldrig bli, precis som jag aldrig kommer att bli en ordentlig bull-mamma, som älskar att sitta i lekparken och drömmer om tio kids, och det får liksom vara helt okej så.

Hoppas ni blev inspirerade, vill ni se mer outfits?

Förresten, jag har inte tagit upp min kamera sen nyårsafton, himla dåligt av mig, lovar att bättra mig, måste ta mig ur den här efter-jul-koman nu!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.