Hejdå 2016 – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Hejdå 2016

Hejdå 2016

Godkväll vänner,

Julveckan har sprungit iväg, jag har varit ensam med barnen och försökt hitta på lite saker med dem och träffat familj och släkt mellan varven. Har svårt att förstå att det är nyårsafton imorgon, jag har heller inte tröttnat på julen och julpyntet än, min hjärna har liksom inte hunnit med riktigt, att ta in allt och processa. Men nytt år blir det oavsett, och här är mina mest gillade bilder på instagram under 2016.

Vad glad jag blir att se båda mina prinsessor i toppen (tror ni att jag är sugen på en till liten dunboll eller? Skoja INTE! Hur söt var Sally?)

2016 var ett ganska ångestladdat år, jag började ju året med att säga upp mig från mitt jobb, lämnade mitt jobb som dekoratör med fyra års erfarenhet i bagaget, det bästa jag har gjort på riktigt, men inte helt smärtfritt ska tilläggas. I början av året startade jag även bloggen, men som sedan raderades och började om från början i somras. Första halvan av året är ett mörker, den privata delen av mitt liv tog över, när försommaren kom så ljusnade det, det lättade, jag kunde andas igen och då rullade även företaget på, jag vägrade ge upp, jag försökte med nya idéer, nya uppslag, nya samarbeten, och jag har klivit ur min comfort zone VARJE dag det här året. Det har fan inte varit enkelt, och det är fortfarande inte enkelt, det kommer nya nederlag som är en del av resan, men även så tillkommer det nya människor, bekantskaper, underbara ”kollegor” och nya möjligheter, det är de som får mig att fortsätta, det är dem som sporrar mig, tillsammans med en underbar man och fina vänner och en familj som tror på mig.

Jag har så mycket förväntningar på 2017 – (och vi ska äntligen renovera köket, wohoo)

Önskar er ett underbart nyår!

Love / M

Jag förstår också att ni kanske blir irriterade på att jag inte delar med mig mer av det privata, jag försöker jobba lite på integriteten, alltså att bli lite mer öppen, personlig och privat det är ju inte helt samma sak det, ni får ha tålamod.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.