Tandlakarvillan

Smillas rum del 3

Hej vänner,

Här kommer del 3 i Smillas rum, vilken respons jag har fått av er, Jösses! Tack snälla rara för alla fina kommentarer ni skickar här, på instagram och i mail.

Jag tänkte visa köksdelen i Smillas rum, det är samma barnkök som jag fixade åt henne för över två år sen, först gjorde jag ett Ikea hack för tre år sen till ett barnrum jag inredde, sen köpte vi samma kök till Smilla och gjorde liknande fast andra färger.

Nu kommer det verkligen till sin rätt, jag har även bättrat på mässingsfärgen.

Här kan ni se originalet från ikea.

Jag har gått igenom det här tidigare på instagram men här kommer en liten repeat: Hela köket är målat i en färg från Beckers (Industri tror jag att den heter) Detaljerna är sprayad i guldspray från Bauhaus, ”spis”knopparna är gamla och kommer från Indiska (tog några jag hade hemma) bänkskivan är klistrad med bänkplast (marmor, från Bauhaus)

Förvaring för all ”mat”, i korgen som ser lite ut som en stor kanelbulle ovanifrån, den är loppad för några år sen.

Krafs!

Svamplampa från Heico, Tekanna och bakmaskin i trä från Miniroom.se

Här tänker jag att det står ett skrivbord om ett år eller så, när hon tröttnat på sitt lilla kök.

Hennes lilla gran är kvar och står mellan köket och sängen

Vimplar, förvaring, söta blomresväskor, också det första jag köpte när hon var bebis, små shepherd tofflor som jag köpte när hon låg i magen, bredvid står hennes tavla från Mrs Mighetto som inte syns i bild. Får nog inte plats med allt som hon haft tidigare på väggarna men när Mrs Mighetto släpper en ”Smilla”, då får vår tavla en kompis 😉

Tryck GILLA om ni vill se mer bilder på barnrum!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.