Tandlakarvillan

Inne hos Smilla del 2

Inne hos Smilla del 2

Godkväll darlings,

Här kommer andra sidan av Smillis rum – tapeten, ser ni tapeten? Jag vet att jag har visat er den, och jag har faktiskt själv stirrat mig blind i flera månader på ett foto i mobilen jag tog när jag sprang förbi den här tapeten på Öbergs tidigt i höstas.

Kan – inte – se – mig – mätt!

Tapeten kommer från Sandbergs och heter Soho (art nr 210-31) finns på Öbergs i Västerås.

Sänghimlen är från Numero 74 i färgen Powder.

Inte världens bästa bild, ljuset idag var helt galet, som femtusen solkatter in genom fönstret. Hyllan – en tidig julklapp till Smilla, från Bruka Design, hittade den på Åsby – så underbara. finns i fler färger, perfekt för allt småpryttel man gillar.

Hyllan i närbild och en ny liten skål, även hittad på Åsby (Bruka Design) däri samlas alla söta rosetter till håret från Livly bland annat, och lite guldiga och glittriga nyckelringar från Numero 74.

Tapeten <3 ingen=”” barnrumstapet,=”” men=”” passar=”” väldigt=”” fint=”” in.=”” gillar=”” färgerna,=”” och=”” guldprickarna=”” i=”” blommorna,=””>

I sängen ligger pläd och kuddar från Numero 74, finns på The Happy Hill, Maileg gris från Butik Linnea, kanindockor från Miniroom.se och loppad docksäng.

Fluffigt och mysigt och puffigt, och gärna rosa och lila om fröken själv får välja.

Den rosa korgen är en present till Smilla från min bästa vän, här åker alla kuddar och gosedjur ner när vi ska sova på kvällen, skönt att ha en samlad plats så det inte åker ner på golvet i en stor hög.

Färgen jag har använt på väggarna heter Alpacka och kommer från Alcro, Tapeten från Sandbergs som jag skrev ovan, golvet är målad med vit golvfärg, listerna med vitaste snickerifärgen. Allt från Öbergs. (Nya uttag från Renova)

Här ser ni väggfärgen Alpacka, den har bara gula och gröna pigment i sig, sååå fin. Lite mer grå/grön och perfekt till tapeten, jag valde färgen Kashmir som är helmatt.

Och lite jul har flyttat in på bordet i form av hyacinter i kruka från Store i Västerås, renen från förra året hittad på TGR, och en loppad liten barnsäng med en kanindocka mini i från Miniroom.se

Vad tycker ni? Blev det bra? Ser ni någon skillnad? Jag ska lägga upp före och efterbilder så ni får se 🙂

Är ni nyfikna på vem som vann kalendertävlingen med @lillagunga – kolla här eller den med @miniroom.se ? Kolla här.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.