Tandlakarvillan

Rosa bonanza och lite julklappar

Rosa bonanza och lite julklappar

Godmorgon vänner,

Har ni haft en mysig luciamorgon? Vi startade dagen framför Lucia på tvn med lussebullar till frukost.

Jag har kommit med lite julklappstips under december, jag tänkte visa vad som gömmer sig i tomtens säck till Smillis, hittills iallafall, jag är inte färdig än dock.

Kan tjejer ha för mycket askar? Tror inte det. Den lilla med fågeln hade hon sen tidigare, sen hittade jag den med enhörningen förra veckan på Åsby – hur fin? Jag ska köpa något och lägga i den också, sen kan hon förvara hårprylar eller hennes miljontals ringar som hon samlat på sig.

Den här då, jag har ju visat den på instagram när jag klickade hem den, den var finare än jag trodde, om det nu är möjligt. Från Decided.se och klänningen är från HTKF, hittar den här.

Det står Smilla på det här, eller hur. Min lilla pink lady, ni förstår vem som valt tapeten, ha ha, man behöver bryta av allt rosa för att det inte ska bli en enda rosa soppa i det här rummet, som tur är äääälskar hon den.

Rosa bonanza, hittade denna på lindex och föll pladask, så snygg ihop med en kofta och ett par jeans, eller ett par svarta tights, utsvängda är så gulligt.

Ser ni på väggen? Hon kommer bli överlycklig! Det är inte så att hon är helt såld på enhörningar, vad jag vet iallafall, men hon älskar hästar, och har hästen ett horn och är lite magisk så är det bara en bonus tänker jag.

Hennes rum förvandlas sakta till en ”lite större tjej”, eller en mellantjej som hon kallar sig själv, vi byter ut det där pluttiga för bebisar och får nog packa ner en del som hon inte använder.

Tänker ni nu ”vart är alla frost-prylar?” Lugn, lugn, I got it covered. Det finns ingenting som säger att Elsa-handskar inte får plats i enhörningsasken i porslin, kanske kommer det gömma sig ett bäddset under hennes överkast från Numero 74. Min dotter är lite som mig också, hon vill ha ALLT hon ser, så det är väldigt tacksamt att handla, ha ha. Hon önskar sig dock en ruschkana, och en klättervägg – det ena är kirrat, gissa vilket!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.