Tandlakarvillan

Årets första

Årets första

Pepparkaksbak!

Godkväll mina vänner,

Hoppas att ni haft en fin och mysig dag. Idag hade Smilla som jag skrev igår stängningsdag på dagis så jag och mannen fick dela upp dagen med jobb/barn när jag hade stylingar och annat inbokat under fm. Dem hade en sagostund på biblioteket precis bredvid oss så hon var väldigt nöjd över att promenera dit på morgonen med pappa, och träffa på några vänner från dagis.

img_3054_1

När jag kom hem hade jag planerat pepparkaksbak (som resten av Sverige verkar det som, åtminstone i mitt instagramflöde) och ringt över både Moster Anna med två små monster och min bästa vän Therese med hennes Charlie (Smillas bästis)

Jag köper min deg, absolut, så vansinnigt god den här från Skogaholm (att äta… för det får man hemma hos mig 😉

img_3057_1

Fyndade några nya formar för ett par veckor sen på Lagerhaus, sex stycken guldfärgade med olika lite roligare motiv – dem är från förra året och reades för 10 kr/3 st tror jag att det var.

img_3086_1

Bara att köra igång för våra mini-bagare, Ludde hamnade på bordet i babysittern, Liam orkade sitta still några minuter och fångades inte på bild utan levde rövare lite överallt i vanlig ordning.

img_3081_1

Våra små skitungar!

img_3077_1

När dem var mätta på deg fick jag och T ta över, och våra barn börjar bli så stora så dem går upp på övervåningen och leker själva.

img_3090_1

Sen var det mellis och fika och jag hann knäppa ett kort i förbifarten, men med fyra barn under fyra år ja, då har man liksom häcken full, ha ha. Men mysigt var det, och alltid roligt med den här lilla ligan.

Vi hörs imorgon igen, har ni dragit igång julbaket?
Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.