Tandlakarvillan

Ett snabbt hej och godnatt

Ett snabbt hej och godnatt

Godkväll fina ni,

Har ni haft en bra måndag? Här känns det mest som att jag har röjt omkring. När jag tror att jag har läget under kontroll och några småsaker på min todo-lista ja då blir det oftast kaos. Idag har jag försökt råda bot i mitt kaos, och ja det har ju inte riktigt mynnat ut i den harmonin jag hade hoppats på – och imorgon är det stängningsdag på dagis, väldigt mysigt såklart men i slutet av månaden som egen företagare under rådande kaos hade den där dagen suttit fint nästa vecka, om jag säger så.

img_2953_1

img_2952_1

Jag har inte hunnit med något särskilt julpynt M E N det har flyttat in en liten gran och dem vita renarna från House Doctor har flyttat in i glaskupan, ta daaa!

img_2955_1

Några bilder från förra veckan som fastnat i kameran men inte kommit längre än så, fota har jag tyvärr inte hunnit med, men däremot har jag hängt upp en tavla OCH jag är nästan färdig med julstjärnorna, hrmm hrmm..

Nu behöver jag slänga mig i sängen, lillstrumpan tog en och en halv timme på sig att somna så min kväll kom och gick, kan man säga.

Natti på er!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.