Tandlakarvillan

Julstök i tandläkarvillan

Julstök i tandläkarvillan

Godkväll darlings, och trevlig första advent till er.

Har ni haft en fin dag?

Jag har försökt ta tag i lite ”julstök” efter helgen i soffan, hängt stjärnor och dammsugit lite, vi startade med en adventsfrukost tillsammans imorse, allting tar ju lite längre tid när jag haft migrän, om jag överanstränger mig för tidigt så blir det värre så man får ”skynda långsamt”, ja ni hör ju, det är ju sjukt plågsamt för en duracell som mig, jag får bara bita i det väldigt bittra äpplet och gilla läget.

Något jag hade lovat min tjej, bortsett från att sätta upp en glittrig stjärna i fönstret, var att plocka upp den lilla fejkgranen så hon fick pynta loss. Granen är kvar från förra årets julskyltning, tror den var från Plantagen.

img_3033_1

Smilla spanar in pyntet, jag hade en del papperspynt bortsett från hennes rosa glitterkulor, papper känns ganska bra i ett barnrum, det kan ju gå ganska vilt till i lekarna ibland (Imorse byggde dem en hockeyarena i storebrors rum och hade match.. Hå hå ja ja)

img_3035_1

img_3041_1

Klart Sally ska vara med och pynta – Smilla älskar att bära Sally, ibland hittar man henne i en dockvagn, nerbäddad i en säng, eller så ligger hon i en leksakslåda – självmant då, ha ha, hon är som en bebis.

img_3042_1

Hon har dagen till ära klätt sig själv, ombyten har vi ju pratat om tidigare, det kan ju ske sisådär tio ggr om dagen om vi är hemma.

img_3045_1

Sådärja – färdigklädd gran, glad tjej och nu ska det trollas lite tydligen.

Hunnit med en middag med mina föräldrar och min storebror också, mysigt att träffas bara vi fyra. Åt en supergoooood kalvfile med tillbehör men pga helgens tablettintag fick jag hoppa rödvinet och köra hem, ibland åker man ju på den också, ha ha!

Nu ska jag kolla på Beck, någon mer än jag som saknar Gunvald?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.