Tandlakarvillan

Julmyset hos Helena

Julmyset hos Helena

Hej vänner,

Jag börjar ta mig tillbaka efter veckans migränanfall, ligger hemma i soffan framför Gossip Girl med katten bredvid mig, mannen tog med barnen till Södertälje för att shoppa lite hockeyprylar till sonen så jag kunde vila huvudet en dag till, och slötitta på liten tonårsdramatik, det var ju allt för längesen, ha ha. Egentligen gillar jag att kolla outfits, för vissa är ju otroligt fancy och flawless.

However – om vi lämnar Upper east side och tar oss tillbaka till Svedala. För en vecka sen var jag på julmysmöte hos Helena som jag jobbar en del tillsammans med, det var hur mysigt som helst att sätta sig tillsammans en hel dag och prata om ditten och datten, diskutera jobb och framtid och bara lära känna varandra bättre.

 img_2402_1

Här är hon ju, flott som tusan, eller hur! Jag kontaktade Helena i våras och fick komma hem till hennes hem då på ett möte, något jag inte ångrat en sekund. Helena är väldigt rolig, generös och sympatisk, hon bjuder mycket på sig själv och är väldigt driven och karriäristisk, sånt inspirerar mig.

img_2408_2

Hennes hem är minst lika imponerande, såklart fick jag fota lite så ni kan få se hur fint hon gjort, och hur fint hon har det hemma. Takhöjden på 3,20 är ingenting man skojar bort.

img_2427_1

Två stycken Kulan i mässing från Svenskt tenn stoltserade på matsalsbordet med gröna ljus i, tillsammans med ängvasen från Klong och klassiska mässingsänglar från Skultuna. En vacker dukning med rött, grönt och mässing.

img_2410_1

Ja det finns en hel del godbitar och designklassiker i Helenas hem som jag inte skulle tacka nej till.

img_2430_1

img_2412_1

Där inne påtar hon omkring med förrätten medan hon värmer glögg åt oss innan vi går en house-tour. Dagen till ära håller byggarna på med ett härligt badrum på övervåningen, det ska bli så kul att se resultatet.

img_2417_1

Lite godis och en present till var och en kring bordet.

img_2422_1

img_2433_1

Tack Helena (Och Katta) för en supermysig dag, perfekt värdskap, roliga samtal, urgod mat och fin present. En lyxig paus i vardagen.

Önskar er en fin lördag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.