Tandlakarvillan

Ny matta har flyttat in

Ny matta har flyttat in

     Hej vänner,

Måndag igen och idag är just en sån dag jag vill sucka ljudligt och dra täcket över huvudet, jag har fått sparka mig själv i rumpan hela dagen, med lite hjälp av min ständiga vapendragare som peppar mig i telefonen, och speciellt när vissa dagar känns lite motigare än andra. Tack T, kärlek till dig.

img_1681_1

Ni som följer mig på instagram under @tandlakarvillan vet att jag letat efter en matta till vardagsrummet – jag beställde en från Ellos men den blev fööör bohemisk. Sprang förbi den här en dag förra veckan och blev H E L T fast, den är så tjock, och len, och fötterna sjunker ner i den. Den skimrar lite också, så fin!

img_1686_1

Den blir lite väl silverfärgad på bild, ser ut som en discomatta ha ha, det är det alltså inte.

img_1690_1

Mattan vägde tametusan bly och envis som jag är skulle jag bära in den själv från bilen för mannen var fortfarande inte hemma. Alltså jag skrek när jag bar den, ha ha ha, Smilla som först sa ”mamma, vi kanske ska vänta på pappa” hejade på mig när jag vägrade vänta in en karl för att lyfta i en matta. Nej, någon måtta får det faktiskt vara !! Men ett tips är att skaffa bärhjälp, tjejen på Mio fick hjälpa mig att bära den till min bil och vi orkade knappt tillsammans. 

img_1680_1

Båda ungarna och katten kastade sig på mattan när jag rullat ut den och tyckte den var SÅ skön, så nu åker jag nog på att köpa fler, till barnens rum.

img_1578_1

Barnens favoritplats i vardagsrummet – dagbädden saknar ben, dem ska på när som nu. Och antennsladden ska sättas fast i en list den också.

Mattan är från Mio och du hittar den här. Jag har den allra största strl 2×3 m, ju större desto bättre, finns även i rosa, blått eller offwhite. Någon gång vill jag ha en Ben Ourain matta – tills dess får den här duga.

Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.