Tandlakarvillan

En snart, fyraårig, tjejs rum

En snart, fyraårig, tjejs rum

Godkväll vänner,

Lill-lördag idag och allt, gääääsp! Det har inte varit någon spännande sådan, jag har förberett inför morgondagens stylingar, lagt barn och fixat mat och nu är jag helt slut och vill bara sova – känner en förkylning är pågång, ska preppa med vitaminer imorgon och hoppas den blåser förbi.

Några bilder från Smillas rum som jag lovat, jag möblerade om i helgen och har inte hunnit slutföra det, egentligen är det bara en quick fix för vi ska snart byta golv och tapeter i hennes rum, lägga in nya socklar och en ny dörr.

img_1472_1

Hennes favoritpall – med den här når hon allt, en present från tidigare i år och ni hittar den här.

img_1461_1

Hon har galet mycket saker med tanke på att hälften ligger utanför kamerans räckvidd, ha ha, den här hyllan ska rensas och jag ska plocka in en del i en av hennes garderober.

img_1457_1

Första dagisfotot, månadsbilden, en bild med födelsedatum och mrs mighettos Rut på väggen. 

img_1474_1

Som hon älskar sitt kök som hon fick när hon fyllde 2 år, som jag målat om, sprayat,  och satt knoppar på – här har det lekts mycket, och hon använder det fortfarande hela tiden. Lite nya prylar i julklapp blir det nog i form av mat och en ny servis kanske.

img_1473_1

img_1467_1

Några nya Sonny Angels i adventspresent i år igen, dem är så söta. Smilla leker med exakt A L L T i sitt rum kan jag säga, ingenting är ”prydnad”, avskyr saker utan funktion – ha ha. Då ska det vara riktig snyggt isåfall. Här hittar ni dockorna.

img_1469_1

Smillis är en skata av rang – och har ungefär en zilion ringar, armband och halsband. Varenda gång vi går förbi någon acc-avdelning så är det hundögonen på, i den här fina lilla porslinsasken gömmer sig några ringar. Här finns en liknande.

img_1468_1

Djur är alltid tema i hennes rum och kommer nog vara framöver också, kan man ha ett barnrum utan djur i? Tror inte det. Det lilla rådjuret hittade jag på TGR förra hösten, trollstaven är från Numero 74 i färgen powder glitter.

Det är dags att börja planera både för julklappar och födelsedag för vår del, vår tjej fyller 20 januari – något jag lärde mig första året var den absolut sämsta tiden – EVER. Allting reas, allting är slut efter jul och inga nyheter kommer förrän i februari så här gäller det planering och handla på sig allt i november/december. Vet ni vad hon önskar sig?

En ruschkana, en klättervägg och en docka.

Eh, Ja men dåså..

Sov gott vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.