Tandlakarvillan

En lugn helg passerade

En lugn helg passerade

Hej vänner,

En lugn och skön söndagskväll här i Tandläkarvillan, mannen lägger Smilla och jag bloggar, instagrammar och har Hollywoodfruar på i bakgrunden, inväntar Falk på fyran, alltid skönt att ha en söndagsfilm att titta på. Här sitter jag nu..

img_1439_1

Ny kudde i sammet som flyttat in, och en lampskärm som matchar mina sammetsgardiner, Båda från Åsby. (Fläcken på väggen är nytt spackel, ha ha, som jag skrev tog jag ju fel så jag åker på att måla igen)

img_1445_1

Söndagseftermiddag hemma. Städat lite hemma idag, slängde ihop en supersmarrig potatis och morotssoppa och startade en ommöblering av Smillas rum.

img_1453_1

Vy från trappen, Ostylat med tvn utdragen, Smillas pjamas slängd på dagbädden och en taklampa som behöver en kontakt, ja det är lite såhär det brukar se ut.

img_1374_1

Lördagen spenderades med vår tjej – vi åkte till shoppingcentret en stund, kollade kök, shoppade skor och hon fick handla på leksaksaffären, ett nytt pussel ville hon ha.

img_1427_1

Sen blev det Madagaskar på Netflix, vi drack ödvin, tände ljus överallt och bara mös. Ser ni lilla mystanten i bakgrunden? Med en godisskål på magen och en filt över sig.

En väldigt härlig helg! Hoppas er var bra?

Kram /Mimmie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.