Tandlakarvillan

Lite detaljer

Lite detaljer

Goddagens vänner,

Vilket härligt väder det är idag men jäklar så kallt, man blir lite lurad av solen. Jag borde ta en promenad egentligen men det är sällan jag hinner det, jag vill få så mycket gjort som möjligt när barnen är på dagis och i skolan, ofta blir det att jag ändå sitter på kvällar och svarar på mail, frågor, packar eller planerar inför kommande dag eller åker iväg på rådgivning ibland.

Bjuder dagen i ära på lite detaljbilder på vardagsrummet, jag ska ta tag i planering av kök och en liten uppfräschning i sovrummet i form av nya gardiner och lampskärm. Lite piff gör mycket och som jag alltiiiid säger – glöm inte växterna, det gör så mycket för luftfuktigheten.

img_1201_1

En enkel blomma i vinrött – fint ihop med puderfärgad kruka

img_1371_1

Ja, jag älskar liljor, doften. Bara sååå fräsch – klipp av de gula fröerna så det inte smutsar ner bordet bara, Sally var knallgul häromveckan efter dem, ha ha.

img_1370_1

Diamantlampan från Artilleriet har fått komma upp igen och hänger nu ovanför betongbordet från House Doctor.

img_1209_1_1

Hur många ggr kan man putsa en spegel per vecka när man har ungar hemma? Handavtryck igen då! Greige höstnaglar och skor inomhus, ja min älskade granne är sooo american och har lärt mig allt hon kan, så ibland traskas det omkring med skor inomhus, måste köpa ett par fina från Flattered, dem här t ex.

Nu måste jag sätta fart med lite på todo-listan innan dagishämtning, ha en fin dag! Och kul att så många tittar in här efter Helenas länkning från Sköna hem, älskar att fastna i någons skalle och skapa inredningsturbulens, ha ha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.